Social-mediaverslaving

Maak je liever online contact met mensen dan offline/in werkelijkheid? Ben je nagenoeg altijd actief op Facebook, You Tube, Twitter en meer en ben je voortdurend bang dat je iets mist? Geven likes je een goed gevoel en stel jij alles in het werk om de plaatjes te schieten die jouw ideale ik naar buiten brengen? Laat je alles uit je handen vallen als de ‘ping’ gaat?

Rust en doen wat je echt wilt

Met hypnotherapie doorbreek je de dwang om steeds op je smartphone gericht te zijn. Je doorbreekt de vicieuze cirkel en geeft aan je onderbewuste door waar je echt een goed gevoel van krijgt. Je realiseert je weer wie je echte vrienden zijn en voor welke uitdagingen je wilt gaan. Je krijgt weer rust en concentratievermogen. Je hecht minder waarde aan het oordeel van anderen en gaat weer doen wat je echt leuk vindt.

Gespecialiseerd in psychosomatische klachten

Hoezeer Jacqueline van If I feel het ook toejuicht dat hypnotherapie de plaats verovert die het verdient, beperkt zij zich tot haar specialisme. Juist voor de behandeling van psychosomatische klachten bent u bij haar aan het goede adres. Bekijk de meest toegepaste behandelingen binnen IF en informeer vrijblijvend of jouw klachten bij haar in goede handen zijn. 

 

 

Jacqueline Roggeveen

Met hypnose ondersteunt zij anderen en zichzelf bij het omzeilen en beheersbaar maken van lastige, ongewenste situaties. Waarom zij dat doet?